PRIJS/KWALITEIT VERHOUDING

Wij bieden de beste prijs/kwaliteit verhouding in de gehele branche

HOGE KWALITEIT-PRODUCTEN

We streven naar resultaat. Dit kan alleen met top producten van 3M

ALTIJD UP-TO-DATE SERVICE

Dankzij trainingen en cursussen gebruiken wij altijd de beste technieken voor uw auto

Auto Polijsten

Uw auto er weer schitterend uitlaten zien? Dat kan! Door middel van onze auto polijst behandeling uitgevoerd in onze prachtige showroom in Nieuwegein, Utrecht.
Door de combinatie van de polijst pad en de polijst pasta wordt het oppervlak geëgaliseerd. Door herhaald te polijsten wordt de lak weer vlak. Als het oppervlak volledig vlak is, krijgt uw lak weer stralend effect.

Er wordt onderscheid gemaakt tussen een lichte, medium en zware behandeling. De behandelingen zijn afhankelijk van de staat van uw lak en uw gewenste resultaat. Elke auto is uniek en verdient daarom een op maat gemaakte behandeling.

Een polijst behandeling is dan ook voor elke auto uniek. Prijzen hieronder zijn ex. btw. en voor elke auto wisselend wegens grootte in auto, variatie in krassen en verschil in lak. Wij streven altijd voor de beste kwaliteit polijst behandeling door te werken met de beste producten. Neem gerust contact op voor alle mogelijkheden.

Interieur Reinigen

Een smerig en vuil interieur geeft onrust en verpest uw rijplezier. Daarom bieden wij een volledige auto interieur reiniging aan. Deze auto interieur reiniging is uiteraard te combineren met andere behandelingen zoals de auto exterieur behandeling, auto coating, auto polijsten en meer.

Zelf schoonmaken kan veel tijd kosten en geeft vaak niet het gewenste resultaat zoals U zelf zou willen.

Onze uitgebreide behandelingen zorgen er voor dat het interieur weer dezelfde nieuwe uitstraling en geur krijgt als toen u uw auto kocht. De auto zal weer extreem schoon worden en daarnaast ook weer heerlijk ruiken dankzij alle professionele schoonmaakproducten die wij gebruiken voor de auto interieur reiniging.